Skip to content

*Open sollicitatie*

Overal, Noord-Holland, Nederland

Wederom een mooie uitdagende vacature

Qnis is op zoek naar jou!

Natuurlijk kan het zijn dat jouw gedroomde vacature er niet tussen staat, dat wil niet zeggen dat we deze niet hebben, want het kan zomaar zijn dat jouw droombaan niet gepubliceerd (en daar hebben wij er heel veel van!) mag worden door verschillende redenen. Het kan ook zijn dat volgende maand jouw ideale vacature bij ons binnenkomt. 


Dus laat ons weten dat jij beschikbaar bent, actief of latent!


Qnis bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot dè toonaangevende recruitmentorganisatie voor de hospitality branche. Qnis werkt en werft zowel nationaal als internationaal voor de meest aansprekende hotels en restaurants in de EU. Onze approach kan je het beste omschrijven als no nonsens, direct, open en transparant met jouw belangen voorop.Wat Max over Qnis zegt;

"Qnis gaf me meer inzichten in mijn mogelijkheden, waar ik eerder nog niet over na had gedacht. Wat fijn was, was dat het gesprek geen standaard interview was, maar meer een informeel gesprek met zowel directe en als diepte vragen. Ik heb nu via Qnis een uitdaging gevonden waar mijn sterke eigenschappen beter tot hun recht komen en bij een werkgever die mijn ontwikkeling stimuleert."

Wat vergroot jouw kans om te slagen bij ons;

Als je ons laat weten dat je op zoek bent ;-p....

Details

Overal, Noord-Holland, Nederland

of

Details

Overal, Noord-Holland, Nederland